logo
kunst & design
Foto'sObjectenSieradenFoto'sObjecten TassenBoek & Meer

Activiteiten bij Galerie Van Slagmaat

Het culturele seizoen is in Woerden na de zomer full speed van start gegaan, met geslaagde en goed bezochte exposities, een geweldige lezing over kunst met een roze randje en inspirerende Cultuurcafés gepresenteerd door uw charmante galeriehoudster.

In december is het allemaal niet zo spannend ;-) Extra openingstijden zorgen ervoor dat er naar hartenlust kunst gekocht en gekeken kan worden. Zet de data in je agenda want ik zie jou graag! Mariëtte

Om je extra te motiveren: Onder de kunstkopers in de galerie tijdens December Darlings en op koopzondag 2 en 23 december 2018 wordt een cadeaubon van € 50 verloot, te besteden in de galerie. Zie je!

Wanneer "Wie, wat en waar"  
Vr 30 november 2018 tm za 12 januari 2019 Expositie Geert Lemmers, een fotografisch spektakel! Klik hier voor meer informatie!
tm za 5 januari 2019 In de Expositieruimte van de galerie: Levensadem Revisited expositie van kunstwerken gemaakt ter gelegenheid van het Feest van de Geest – Groene Hart 2018 Met werk van: Casper Cammeraad, Maria van ’t Hullenaar, Irene Keyzer, Wim van Loon, Truus Martens, Hendrie Sassen en Desiree Ubink. Eén van hen is aanwezig in de Expositieruimte.
Zo 2 december 2018 12.00-17.00 uur Koopzondag in samenwerking met overbuur Uit je Kunst.

Om 15.30 uur is de officiële opening van de expositie van Geert Lemmers, in zijn aanwezigheid. Je bent van harte welkom om met ons het glas te heffen op zijn mooie foto’s. Je hoeft je hiervoor niet aan te melden; we vinden het erg leuk als je komt!
Geert Lemmers
De tweede editie van December Darlings, een bijzondere koopavond gericht op vrouwen (maar mannen zijn ook van harte welkom hoor!), met kunstenaars en leuke activiteiten, in samenwerking met overbuur Uit je Kunst.

Omdat de galerie 11 jaar bestaat trakteert Mariëtte bezoekers op een hapje en drankje!

Oh ja: uiteraard gratis entree!
In de galerie zijn de volgende kunstenaars aanwezig om hun werk te tonen:
Imre van Buuren (paper art),
Dutch Creek Bags (lederen tassen),
Linda Koers (haakwerk en beeldjes),
Evelien Scharphorn (zilveren sieraden) en beeldmaker/fotograaf Margo de Wijk maakt ter plekke low budget portretjes. Nice!

Voor de deur staat Marlies de Mobiele Barista met haar Piaggio en heerlijke koffiespecialiteiten en thee.
Zo 23 december 2018 12.00-17.00 uur Koopzondag in samenwerking met overbuur Uit je Kunst
Vr 28 en za 29 december 2018: Gesloten Eindejaarssluiting Fijne Feestdagen!

Steun lokale ondernemers