logo
kunst & design

Activiteiten bij Galerie Van Slagmaat

Intrigerende exposities, genietende kunstliefhebbers. Educatie, showtime en verdieping. Onderstaand een overzicht van kunstzinnige activiteiten in de galerie, de Expositieruimte van de galerie en/of met mij. Het wordt regelmatig aangevuld met actuele items. Wil je meer weten over een activiteit, kom langs of bel me op 06 4872 9544.

Groet van de leukste galeriehoudster van Woerden, Mariëtte

Activiteiten die voorbij zijn kun je hier vinden!

Vr 5 april tm za 11 mei 2024- Galerie

Expositie met schilderijen in modern pointillisme van Gaby Haerkens.
Klik op haar naam voor meer informatie over deze expositie.
Vr 10 tm za 18 mei 2024 – Expositieruimte

THUISBESTUIVING Zaterdag 27 januari jl., in de Week van de Poëzie, droegen tien dichters een gedicht voor dat zij schreven bij het thema THUIS. Tien kunstenaars maakten de afgelopen maanden een kunstwerk bij het gedicht dat hen het meeste aansprak. Het resultaat daarvan is te zien in de Expositieruimte van de galerie, samen met de gedichten.
Za 11 mei 2024 15.30 uur – Expositieruimte

Je bent van harte welkom bij de officiële opening van de expositie Thuisbestuiving, in aanwezigheid van dichters en kunstenaars: Ronald E. Aalten, Elvira Balla, Marco van der Bij, Famke Boere, Maartje van den Bosch, Frieda de Geest – de Jong, Corie Grootendorst, Madjoe, Frank van der Meer, Lucinda Paul, Nova van de Poll, Paula Röder, Michel Scholman, Barbara W. Veldhuijzen, Silvia Veldkamp, Marga Vijn, Annemiek Visser, Mariëtte van Waard, Anneke Winsemius en Margo de Wijk.
Wo 29 mei 2024 20.00 uur – K’77

Cultuurcafé van Cultuur Platform Woerden bij jongerencentrum K’77, Hoge Rijndijk 3 A, Woerden. Deze keer een tropisch programma van één uur, met o.a. een optreden van Lotropico, heerlijke mocktails en weer eens een kwis. Zonnebril op, bloemslinger om en genieten maar! Gratis entree. Georganiseerd door de vrijwilligers van het Cultuurcafé in samenwerking met K’77. Gepresenteerd door uw galeriehoudster
Vr 7 juni 2024 20.00 uur – Haven Woerden

Singelgrachtconcert door het Fanfare-orkest Excelsior met Woerdens Promskoor en zes solisten. Presentatie door uw galeriehoudster en Koos van Geest. Tijdens de Havendagen Woerden. Gratis entree. Kom gerust met je bootje. Kun je lekker meedeinen!
Za 6 juli 2024 15.30 uur – Galerie

Dichter Ronald E. Aalten organiseert weer een editie van WOERDENSE WOORDEN in de galerie.

Wil je jouw gedicht voordragen? Of je lievelingsgedicht van een andere dichter? Aanmelden kan via de galerie. Kom luisteren of klim zelf ook op het podium!