logo
kunst & design

Activiteiten bij Galerie Van Slagmaat

Intrigerende exposities, genietende kunstliefhebbers. Educatie, showtime en verdieping. Onderstaand een overzicht van kunstzinnige activiteiten in de galerie, de Expositieruimte van de galerie en/of met mij. Het wordt regelmatig aangevuld met actuele items. Wil je meer weten over een activiteit, kom langs of bel me op 06 4872 9544.

Groet van de leukste galeriehoudster van Woerden, Mariëtte

Activiteiten die voorbij zijn kun je hier vinden!

Vr 4 november tm za 17 december 2022 – Galerie

Justyna Pennards-Sycz (1969 Polen; HKU) exposeert met de nieuwste schilderijen uit haar kleurrijke collectie "What do landscapes dream of?". Heel verfrissend om het eens om te draaien: Wat heeft een landschap (of schilderij) eigenlijk nodig om écht goed uit de verf te komen? Misschien wel jouw woonkamer of kantoor? Vat ‘landschap’ overigens een beetje ruim op; het draait meer om sfeer dan exacte weergave en ook ‘Flying islands’ vallen daar onder.
Vr 18 tm za 26 november 2022 - Expositieruimte van Galerie Van Slagmaat

Woerdenaar Kees Mackenbach aquarelleert landschappen die ontspruiten aan zijn fantasie. Toch zit er altijd wat herkenbaars in want hij is goed in sfeer vangen. HOT NEWS: met een verse aanvulling met stadsgezichten ook nog te zien op 2 en 3 december 2022!
Za 3 december 2022 – Galerie en Expositieruimte van Galerie Van Slagmaat

De achtste editie van DECEMBER DARLINGS! Extra veel mooie, leuke en kunstzinnige items van meer dan tien aanbieders, voor elke portemonnee, in een co-productie met Silvia Veldkamp!

KLIK OP DE AFBEELDING RECHTS VOOR MEER INFORMATIE

Vr 9 tm za 17 december 2022 - Expositieruimte van Galerie Van Slagmaat

Kunstkring Woerden, Wintersalon ‘Topstukken van de afgelopen 15 jaar’
Do 22 december 2022 tm za 21 januari 2023 - Galerie en Expositieruimte van Galerie Van Slagmaat

VERRASSINGSEXPOSITIE!
Wil je meer weten, meld je dan z.s.m. aan voor de nieuwsbrief. Mail ‘Graag!’ naar mariette@galerievanslagmaat.nl en je mist geen enkele expo of andere activiteit meer!
Vr 30 en za 31 december 2022 - Galerie en Expositieruimte van Galerie Van Slagmaat

Gesloten
Fijne Feestdagen!