logo
kunst & design

Activiteiten bij Galerie Van Slagmaat

Intrigerende exposities, genietende kunstliefhebbers. Educatie, showtime en verdieping. Onderstaand een overzicht van kunstzinnige activiteiten in de galerie, de Expositieruimte van de galerie en/of met mij. Het wordt regelmatig aangevuld met actuele items. Wil je meer weten over een activiteit, kom langs of bel me op 06 4872 9544.

Groet van de leukste galeriehoudster van Woerden, Mariëtte

Activiteiten die voorbij zijn kun je hier vinden!

vr 15 juli tm za 27 aug 2022 – Galerie

Gevarieerde expositie met keramiek van Willeke Dokter (1961 Amsterdam: SBB Gouda) en schilderijen en tekeningen in gemengde techniek van Conny Kruithof (1960 Zoetermeer; KABK, Den Haag). Hun kunst wordt geflankeerd door de tere en tegelijkertijd stoere papieren wandbloemen van Imre van Buuren (1969; KABK Den Haag) en door de houten panelen en tegels met droogbloemen in een modern jasje van Jeetje Design.
vrijdag 19 en zaterdag 20 augustus 2022 11 en 15 uur – Galerie en Expositieruimte

LEUKE VAKANTIE ACTIVITEIT:
Mariëtte van Slagmaat en Fred Teepe naar nodigen je van harte uit voor een gratis rondleiding door de galerie en de Expositieruimte op vrijdag 19 en zaterdag 20 augustus a.s. om 11 uur en 15 uur. Geschikt voor jong en oud. We schenken na afloop een kopje thee of drankje. Graag vooraf aanmelden op tel. 06-4872 9544.
Vr 5 tm za 20 augustus 2022 - Expositieruimte

Fotograaf Fred Teepe exposeert met figuratieve en non-figuratieve beelden van het Hollands landschap.
Zo 28 augustus 2022 – Westdampark, Woerden

Kunstpark van 13-17 uur en Akoestival (aan de andere kant van het bruggetje) van 12-19 uur.
Leukste zondag van het hele jaar! Gratis entree.

Op het Kunstpark is een hele grote kunst- en creamarkt, je kunt zelf kunst maken én je kunt naar de Cultuur Uitleen. Dat is, zegmaar, de zondagmiddagversie van een Cultuurcafé.

Bij de Cultuur Uitleen kun je voor 10 minuten gratis een Woerdense cultuurmaker lenen en samen een rondje door het park wandelen terwijl de cultuurmaker vertelt. Na afloop graag onbeschadigd weer bij de balie inleveren! Mariëtte is organisator en van één de baliemedewerkers.