logo
kunst & design
SchilderijenObjectenSieradenSchilderijenObjectenTassenBoek & Foto

Activiteiten bij Galerie Van Slagmaat

Intrigerende exposities, genietende kunstliefhebbers. Educatie, showtime en verdieping. Onderstaand een overzicht van kunstzinnige activiteiten in de galerie, de Expositieruimte van de galerie en/of met mij. Het wordt regelmatig aangevuld met actuele items. Als je meer wilt weten over een activiteit, wandel dan gerust binnen. Ik zie je graag!

Groet van de leukste galeriehoudster van Woerden, Mariëtte

Wanneer Wie, wat en waar  
Vr 31 mei tm za 8 juni 2019 In de Expositieruimte van de galerie: ’Transparant Textiel’ van Het VeelZijdeg Collectief.

Voor het tweede jaar op rij schudden deze vakvrouwen het stoffige imago van textiel van zich af. Wát een pareltjes hebben ze ontworpen en gemaakt!
Vr 7 juni tm za 6 juli 2019 Expositie vlotte, impressionistische landschappen door kunstschilder Iris Duchateau (1969; Artez, Codarts, autodidact). Zie Schilderijen voor meer info.
Za 8 juni 2019 15.30 uur Officiële opening expositie Iris Duchateau. We heffen het glas op het mooie werk van Iris. Kom je ook?
Vr 14 juni 2019 20.00 uur
Haven Woerden


Gratis entree, kom met je bootje of kijk vanaf de kade!
Ik sta deze keer niet op het podium, maar het is té leuk om niet te vermelden: ga kijken en luisteren naar het SINGELGRACHTCONCERT door het orkest en combo van Excelsior, m.m.v. solisten Anke Smits, Elize Verlaan, Martine Zuidam, Sofie de Bruijn, Bastiaan Sparnaay, Ben Pernot, Marcel Fokker en Peter Ravensberg en met koor Rhythm & Friends.

Onderdeel van Havendagen 2019 op 14 en 15 juni!
Vr 14 tm za 22 juni 2019 In de Expositieruimte van de galerie: Alex Feenstra (Qvilt -vilten kleden), Linda Koers (beelden in natuursteen), Maria Margraf (fotografie) & Dirk van der Vecht (schilderijen en tekeningen)
Vr 28 juni tm za 6 juli 2019 In de Expositieruimte van de galerie:
Eindexamenexpositie Minkema College HAVO EN VWO

Steun lokale ondernemers