logo
kunst & design

Activiteiten bij Galerie Van Slagmaat

Intrigerende exposities, genietende kunstliefhebbers. Educatie, showtime en verdieping. Onderstaand een overzicht van kunstzinnige activiteiten in de galerie, de Expositieruimte van de galerie en/of met mij. Het wordt regelmatig aangevuld met actuele items. Wil je meer weten over een activiteit, kom langs of bel me op 06 4872 9544.

Groet van de leukste galeriehoudster van Woerden, Mariëtte

Activiteiten die voorbij zijn kun je hier vinden!

Vr 23 februari tm za 30 maart 2024 – Galerie

Expositie met fine photo art van Geert Lemmers en Mr. Drib-serie van de Woerdense Job de Vogel.
Za 16 maart 2024 15.30 uur – Galerie

Je bent van harte welkom bij de midisage -feestelijke borrel halverwege een expositie- in aanwezigheid van Geert Lemmers en Job de Vogel, op zaterdag 16 maart 2024 om 15.30 uur. We heffen graag het glas met je op deze verrassende expositie!
Za 11 november 2023 tm zo 7 april 2024 – Stadsmuseum Woerden

URBAN EXPRESSIONS – street art in Stadmuseum Woerden. Zes street artists, waarvan twee Woerdense, maakten kunstwerken speciaal voor het historische museumpand. Gaat dat zien!

Ik mocht bij de officiële opening de internationaal bekende kunstenaar Roy Valk, a.k.a. Karski interviewen, vandaar opname in deze agenda!
Vr 9 tm za 24 feb 2024 – Expositieruimte

Groepsexpositie van Artist Connecting met werk van #maudibernadina #mgbcreationsart #carolgreenshieldsart #geertjansmitsfotografie
Do 29 feb 2024 – Harmelen, Dezibel – 20.00 uur

Cultuurcafé on Tour in Zegveld Kamerik en Harmelen, gepresenteerd door uw galeriehoudster. In Harmelen zijn we te gast bij MFC Dezibel en haar ‘bewoners’.

Het programma bestaat uit zeven verhalen van zeven duo’s. Het wordt muzikaal omlijst door Nicole Sanders & Adriaan Slob, door Talent XL zangeres Lieke Buizert met Angélique Heemsbergen op de vleugel en door Carla Launspach met Jorien Launspach op saxofoon. Na afloop van het programma (ca 1,5 uur zonder pauze) is gelegenheid tot napraten met wereldhapjes van Vrouwen van Woerden. Klik hier voor tickets!
Vr 8 maart 2024 – Theater Het Klooster, Woerden – 20.00 uur

Samen met Mieneke van Varik organiseer ik de negende editie van Vrouwen van Woerden in Theater Het Klooster Woerden. Storytelling. Waargebeurde verhalen van Woerdense vrouwen wiens wieg overal te wereld stond.
Za 30 maart 2024 – Galerie - 15.30 uur

Eerste editie van Woerdense Woorden met Ronald E. Aalten. Kom ook jouw lievelings- of zelfgeschreven gedicht voordragen!