logo
kunst & design

Tassen bij Galerie van Slagmaat

Galerie Van Slagmaat heeft een collectie tassen in allerlei soorten en maten. Ze zijn ontworpen door Nederlandse designers en in een beperkte oplage te koop. Kies ook voor een uniek product voor een betaalbare prijs!

De lederen tassen en portemonnees van Krista's, van tassenontwerpster Krista van Dijk (Sneek 1978, Hogeschool voor de Kunsten Utrecht) zijn sober van vorm, ze hebben een karakteristiek kleurgebruik en er is veel aandacht besteed aan de schouderband. Alle items zijn voorzien van veel handige vakken, zodat het fijn ordelijk blijft.

Krista's Krista's


DUTCH CREEK BAGS worden handgemaakt in eigen atelier door Corien van Vliet (sinds mei 2017 gediplomeerd Vakbekwaam Tassenmaker). Het zijn strakke, doordachte ontwerpen in bijzonder leder, met een hoogwaardige afwerking. Zij bepaalt welk model in welke kleur of print gemaakt wordt. Vaak zijn het unica, wat een extra dimensie geeft aan het opvallende doch stijlvolle design. Buy it!

Dutch Creek Bags Dutch Creek Bags

Wave Green (small en large) cm

Dutch Creek Bags Dutch Creek Bags


Ferry Meewisse, de ontwerper achter Frrry, laat zich inspireren door wiskundige principes en mooie oplossingen en dat zie je terug in zijn ontwerpen.

Zijn tassen en portemonnees lijken op het eerste gezicht eenvoudig, de constructie is werkelijk ongekend! De tassen zijn grotendeels met de hand gemaakt en bevatten, zoals al zijn producten, elk een uniek nummer.

Frrry - Collapse

Frrry - Collapse


De ontwerpen van Noor Wentholt volgen de vorm van het lichaam en geven daardoor een hoog draagcomfort. Niet alleen ergonomisch maar ook supermooi!! In de galerie zijn zowel grote als kleinere tassen van Ignoor te verkrijgen, in diverse uitvoeringen. Ook te koop in de galerie: het inmiddels wereldberoemde polstasje van Ignoor dat je met een riempje aan je pols vastmaakt. Je hoeft je tasje niet meer vast te houden: het houdt jou vast!

Ignoor 'Celebration' Ignoor 'Polstasjes'