logo
kunst & design

Tassen bij Galerie van Slagmaat

Galerie Van Slagmaat heeft een collectie tassen in allerlei soorten en maten. Ze zijn ontworpen door Nederlandse designers en in een beperkte oplage te koop. Kies ook voor een uniek product voor een betaalbare prijs!

De lederen tassen en portemonnees van Krista's, van tassenontwerpster Krista van Dijk (Sneek 1978, Hogeschool voor de Kunsten Utrecht) zijn sober van vorm, ze hebben een karakteristiek kleurgebruik en er is veel aandacht besteed aan de schouderband. Alle items zijn voorzien van veel handige vakken, zodat het fijn ordelijk blijft. De tassen van Krista zijn erg in trek en de grote kast werd daarom steeds leger;-) Krista stuurde een zomerse aanvulling op de collectie. Hieronder een Helsinki Long in paars, turquoise en grijs naast een Mini Ukiyo-E van Roberto Helder. Daarnaast een foto waarop de Friese ontwerpster blij staat te wezen met een Russia 1 in zwart met wit!

Krista Krista

DUTCH CREEK BAGS worden handgemaakt in eigen atelier door Corien van Vliet (sinds mei 2017 gediplomeerd Vakbekwaam Tassenmaker). Het zijn strakke, doordachte ontwerpen in bijzonder leder, met een hoogwaardige afwerking. Zij bepaalt welk model in welke kleur of print gemaakt wordt. Vaak zijn het unica, wat een extra dimensie geeft aan het opvallende doch stijlvolle design. Buy it!

DUTCH CREEK BAGS

Art Deco Diamond

DUTCH CREEK BAGS

Doctorsbag Black on color

Ferry Meewisse, de ontwerper achter Frrry, laat zich inspireren door wiskundige principes en mooie oplossingen en dat zie je terug in zijn ontwerpen.

De tassen worden door Ferry met de hand gemaakt en bevatten, zoals al zijn producten, elk een uniek nummer.

Frrry - Collapse