logo
kunst & design

Tassen bij Galerie van Slagmaat

Galerie Van Slagmaat heeft een collectie tassen in allerlei soorten en maten. Ze zijn ontworpen door Nederlandse designers en in een beperkte oplage te koop. Kies ook voor een uniek product voor een betaalbare prijs!

DUTCH CREEK BAGS worden handgemaakt in eigen atelier door Corien van Vliet (sinds mei 2017 gediplomeerd Vakbekwaam Tassenmaker). Het zijn strakke, doordachte ontwerpen in bijzonder leder, met een hoogwaardige afwerking. Zij bepaalt welk model in welke kleur of print gemaakt wordt. Vaak zijn het unica, wat een extra dimensie geeft aan het opvallende doch stijlvolle design. Buy it!

Corien van Vliet van Dutch Creek Bags begint beroemd te worden! RTV Utrecht maakte een hele geslaagde reportage over haar. Op In de Buurt Woerden verscheen een heel leuk interview met Corien van Vliet van Dutch Creek Bags. Lees het hier

DUTCH CREEK BAGS

V.l.n.r. Houten bloemen van Wood by Margriet, tassen Art Deco Angle van Dutch Creek Bags en kunstwerk Interior with Chicken van Geert Lemmers

DUTCH CREEK BAGS

Nieuwste model: schouder/crossbody/heup tas!

NIEUW in de galerie: Vandinther Tassen!

Jet van Dinther ontwerpt en maakt elke tas zelf in haar atelier. Ze houdt van lekker dik leer dat ze verwerkt in praktische en stoere tassen in verrassende kleurcombinaties. Ze houdt ook van suède in de mooiste tinten, dat verwerkt ze in tassen met opvallende ritsen. Soms maakt ze kleine kunstwerkjes zoals de ‘Eyecatcher’, een tasje dat zijn naam eer aan doet!

Heup/schoudertasje

Heup/schoudertasje, ook crossbody te dragen

Eyecatcher

Eyecatcher

Riga

Riga (19 X 12 X 7 CM)

Londen (verkocht!) en Heup/schoudertasje

Londen (verkocht!) en Heup/schoudertasje