logo
kunst & design

Workshops enzo bij Galerie van Slagmaat

Wil je een leuke, kunstzinnige activiteit beleven met je vrienden, familie, de buren of je collega’s? Neem dan beslist contact op met Mariëtte voor de mogelijkheden, bel 06 487 29 544.
Galerie Van Slagmaat organiseert excursies, workshops en lezingen over kunst en design onder deskundige leiding; ook op verzoek.

Workshop Hip Boeket schilderen

In samenwerking met kunstschilder Nicoline Heemskerk organiseert de galerie op verzoek een hele leuke workshop Hip Boeket Schilderen of een workshop Art & Vin in de galerie. Nicoline brengt verse bloemen mee uit de Bollenstreek, die je in acryl gaat schilderen op een doek van 40 x 40 cm. Schilder ervaring is niet nodig. De workshops duurt ca 3 uur. De workshop Hip Boeket Schilderen kost € 45 p.p. inclusief materiaal, koffie, thee en lekkers.

Bij de workshop Art & Vin creëer jij je eigen kunstwerk onder het genot van een goed glas wijn (wijnproeverij o.l.v. Debby Hogenboom, register vinoloog) met bijpassende artistieke amuses. Prijs voor de workshop Art & Vin is € 55 p.p. inclusief materiaal, wijnproeverij en amuses. Minimum aantal deelnemers is 10. Datum wordt in overleg vastgesteld; informeer bij Mariëtte naar de mogelijkheden.

Workshop

Foto Nicoline Heemskerk

Workshop Indigo Monsters tekenen

In samenwerking met beeldend kunstenaar Pepijn van den Nieuwendijk organiseert de galerie op verzoek een geweldig leuke workshop monsters tekenen. Als je denkt dat monsters alleen voor kinderen zijn heb je het mis want deze workshop is ook enorm leerzaam voor volwassenen! We werken met gouache op papier; Pepijn zorgt voor materialen en natuurlijk dienen zijn monsters als voorbeeld. De workshop is geschikt voor beginnende en gevorderde creatievelingen vanaf een jaar of 10. Kom met je vrienden, ouders, opa of oma en teken monsters bij Pepijn! Prijs op aanvraag bij Mariëtte.

2e Foto: Nisett de Wit