logo
kunst & design

Workshops enzo bij Galerie van Slagmaat

Wil je een leuke, kunstzinnige activiteit beleven met je vrienden, familie, de buren of je collega’s? Neem dan beslist contact op met Mariëtte voor de mogelijkheden, bel 06 487 29 544.
Galerie Van Slagmaat organiseert excursies, workshops en lezingen over kunst en design onder deskundige leiding; ook op verzoek.

Workshop Hip Boeket schilderen

In samenwerking met kunstschilder Nicoline Heemskerk organiseert de galerie voor een gezelschap van minimaal 8 deelnemers hele leuke workshop Hip Boeket Schilderen in de galerie. Nicoline brengt verse bloemen mee uit de Bollenstreek, die je in acryl schildert op een doek van 40 x 40 cm. Schilder ervaring is niet nodig. De workshops duurt ca 3 uur.

De workshop Hip Boeket Schilderen kost € 45 p.p. inclusief materiaal, koffie, thee en lekkers. Neem contact op met Mariëtte voor meer informatie of het plannen van een workshop.

Workshop

Foto Nicoline Heemskerk

WORKSHOP TEKENEN MET JE OGEN!

In samenwerking met beeldend kunstenaar Conny Kruithof organiseert de galerie voor een gezelschap van minimaal 6 deelnemers een workshop Tekenen met je ogen! Je leert structuur te zien in de rijke vormentaal van bloemen en planten. Je krijgt tips hoe je onderwerp (met een 2B, 3B of 4B potlood) op papier te zetten door een betere oog-hand coördinatie. Verder geeft Conny aanwijzingen over tekentechnieken, b.v. hoe je meer dieptewerking in je tekening krijgt. Voor (teken)materialen wordt gezorgd. Alles wat je maakt krijg je mee naar huis. Tekenervaring is niet nodig. De workshop duurt ca 3 uur.

De workshop Tekenen met je ogen! kost € 35 p.p. inclusief materiaal, koffie, thee en lekkers. Neem contact op met Mariëtte voor meer informatie of het plannen van een workshop.

Aquarel

Workshop Indigo Monsters tekenen

In samenwerking met beeldend kunstenaar Pepijn van den Nieuwendijk organiseert de galerie op verzoek een geweldig leuke workshop monsters tekenen. Als je denkt dat monsters alleen voor kinderen zijn heb je het mis want deze workshop is ook enorm leerzaam voor volwassenen! We werken met gouache op papier; Pepijn zorgt voor materialen en natuurlijk dienen zijn monsters als voorbeeld. De workshop is geschikt voor beginnende en gevorderde creatievelingen vanaf een jaar of 10. Kom met je vrienden, ouders, opa of oma en teken monsters bij Pepijn! Prijs op aanvraag bij Mariëtte.

2e Foto: Nisett de Wit