logo
kunst & design

Workshops enzo bij Galerie van Slagmaat

Galerie Van Slagmaat organiseert excursies, workshops en lezingen over kunst en design onder deskundige leiding; ook op verzoek. Kijk regelmatig op de website voor het actuele aanbod.

Workshop Hip Boeket schilderen

In samenwerking met kunstschilder Nicoline Heemskerk organiseert de galerie op verzoek een hele leuke workshop Hip Boeket Schilderen of een workshop Art & Vin in de galerie. Nicoline brengt verse bloemen mee uit de Bollenstreek, die je in acryl gaat schilderen op een doek van 40 x 40 cm. Schilder ervaring is niet nodig. De workshops duurt ca 3 uur. De workshop Hip Boeket Schilderen kost € 45 p.p. inclusief materiaal, koffie, thee en lekkers.

Bij de workshop Art & Vin creëer jij je eigen kunstwerk onder het genot van een goed glas wijn (wijnproeverij o.l.v. Debby Hogenboom, register vinoloog) met bijpassende artistieke amuses. Prijs voor de workshop Art & Vin is € 55 p.p. inclusief materiaal, wijnproeverij en amuses. Minimum aantal deelnemers is 10. Datum wordt in overleg vastgesteld; informeer bij Mariëtte naar de mogelijkheden.

Workshop

Foto Nicoline Heemskerk

Workshop Indigo Monsters tekenen

In samenwerking met beeldend kunstenaar Pepijn van den Nieuwendijk organiseert de galerie op verzoek een geweldig leuke workshop monsters tekenen. Als je denkt dat monsters alleen voor kinderen zijn heb je het mis want deze workshop is ook enorm leerzaam voor volwassenen! We werken met gouache op papier; Pepijn zorgt voor materialen en natuurlijk dienen zijn monsters als voorbeeld. De workshop is geschikt voor beginnende en gevorderde creatievelingen vanaf een jaar of 10. Kom met je vrienden, ouders, opa of oma en teken monsters bij Pepijn! Prijs op aanvraag bij Mariëtte.

2e Foto: Nisett de Wit

Workshop Hoedmaken

Galerie Van Slagmaat organiseert op verzoek in samenwerking met Jackie Habets van Hoedenatelier What’s Up absolutely hatware een workshop Hoedmaken. Deze workshop is ook geschikt voor niet-zo-handige-mensen.

Van cinamey (de soepele vezel van bananenblad) of van buntal (een stugger materiaal van ananasvezel en linnen) maak je een hippe, stijlvolle of gekke hoed, een headpiece of een corsage. Je kunt je creatie verfraaien met decoratiematerialen zoals veren, lint en voile. Na het modelleren en spelden kom je met naald en draad in actie. Jackie staat je met advies en vaardige hand ter zijde, zodat je een exclusief item in persoonlijke stijl mee naar huis neemt! De workshop duurt ca. 3 uur. De prijs is € 70 p.p. inclusief materiaal, koffie of thee en een lekker taartje. De workshop is te boeken vanaf 10 deelnemers.

Meer informatie over de workshop via mariette@galerievanslagmaat.nl (o.v.v. naam, adres, telefoonnummer en indien bekend aantal personen) of telefonisch via tel. 06 487 29 544.

workshop hoedmaken