logo
kunst & design
SchilderijenObjectenSieradenSchilderijenBoek & Foto TassenBoek & Foto

Schilderijen bij Galerie van Slagmaat

Een enorme scheppingsdrang heeft zich meester gemaakt van Ellen-Claire Boomsma-Hulsegge. Het lijkt wel of ideeën van jaren ineens hun weg vinden naar het doek. Dat klinkt overigens romantischer dan het is want het is gewoon keihard werken. Maar daar krijgt de wereld wel veel moois voor terug!

Vrouwen spelen de hoofdrol in haar werk, in allerlei verschillende uitvoeringen. Stukjes Ellen-Claire verschijnen op het doek, herkenbaar voor velen. Dat beperkt zich niet tot alleen vrouwen, ook mannen identificeren zich met haar werk en bewonderen het.

Deze solo is een nieuwe stap in de carrière van Ellen-Claire, die als een raket gaat! Afgelopen april was haar werk te zien op de KunstRAI. En nu dus in het episch centrum van cultuur: Woerden ;-)

Trouwe bezoekers aan de galerie kennen de naam Hulsegge. Ellen-Claires zus Marieke Hulsegge exposeerde al menig maal in Woerden en ook van vader Ben was werk te zien. Om het plaatje compleet te maken: Moeder Aafke Zijlstra is een begenadigd portrettiste, dus Ellen-Claire heeft haar talent van geen vreemde.

De expositie van Ellen-Claire is elke vrijdag en zaterdag van 10-17 uur te zien tot en met zaterdag 13 oktober 2018. De galerie is extra geopend op zondag 7 oktober 2018 van 10-17 uur.

Ellen-Claire Boomsma-Hulsegge

Ellen-Claire Boomsma-Hulsegge

Ellen-Claire Boomsma-Hulsegge