logo
kunst & design

Schilderijen bij Galerie van Slagmaat

Lisette Durinck (1972 Dordrecht, AKV/St. Joost Breda) had twee solo-expositie in de galerie, waarbij een doek van 200 x 120 cm niet ongebruikelijk was. Nu te zien: vier kleinere werken, portretten in perspex. Na al die tijd nog steeds even indrukwekkend!

‘The Mask I’ en ‘The Mask II’- Lisette Durinck, olieverf op mdf tussen perspex

Droogbloemen in een nieuw jasje: op hout of op een (oud) tegeltje met een vette laag giethars er overheen! Jeetje Design prepareert de droogbloemen met extra pigment zodat ze oneindig lang mooi blijven. In de galerie is nog een kleine mix uit de collectie verkrijgbaar, vanaf € 12,50 ("magneetje van Jeetje" met een klavertje vier, brengt geluk!)

Tegel met echte droogbloemen en epoxy

Tegel met echte droogbloemen en epoxy

Mini tegeltjes met haakje en magneet

Mini tegeltjes met haakje en magneet

Leen Loef (1950 Waddinxveen; Academie voor Beeldende Kunst Rotterdam) had in 2022 ein-de-lijk weer eens een solo-expositie in de galerie! Nu is een selectie van wat ouder werk te zien. Herkenbaar en onvoorspelbaar, als altijd.

‘Ten pence’, 50 x 46 cm & ‘Animals on wheels’, 21 x 21 cm, acryl e.a. materialen op doek met perspex lijst - Leen Loef

Debby van Zon (1965; Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten) exposeerde begin 2020 met haar levendige stillevens in de galerie: stillevens met modern serviesgoed en een parmantig rondstappende vogel! De handbeschilderde stammetjes met vogels zijn nog steeds verkrijgbaar in de galerie.

Boomstammetjes