logo
kunst & design

Expositieruimte huren naast Galerie Van Slagmaat

Galerie huren voor je bijeenkomst?
Expositieruimte huren voor jouw expositie?
Lees verder!

Galerie Van Slagmaat: Een bijzondere locatie mét gastvrouw!

Zoekt je een bijzondere locatie voor je vergadering of training? De galerie vormt met alle kunst in het industriële pand een inspirerende plek die meer losmaakt dan een zaaltje met een systeemplafond.

De ruimte is af en toe te huur. Je krijgt mij en het verhaal over het pand en achter de geëxposeerde kunst er gratis bij. Op verzoek organiseer ik kunstzinnige workshops, in samenwerking met kunstenaars. Niet alleen zinvol als teambuildingsuitje, ook heel geschikt voor een vriend(inn)endag of als familieuitje!

De ruimte is alleen te huur met catering. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden: mariette@galerievanslagmaat.nl of bel 06 4872 9544.

Dit schreven eerdere huurders van de galerie: ‘De verzorging en de locatie waren top!’ ‘Ik wilde nog even zeggen dat ik de aankleding, verzorging van gisteren tot in de puntjes vond. Heerlijk gegeten en lekker verwend met taartjes!’ ‘Het was een fijne middag, ik heb veel positieve reacties gehad. Jouw verzorging was top en ook de begeleiding van Marieke vonden wij erg goed.’ ‘Ik heb een topverjaardag gehad en iedereen heeft genoten van de middag.’ ‘Enige tijd geleden hebben we bij jullie een leuke dag gehad, de communicatietraining sloeg aan en iedereen was super blij met de gemaakte tas.’ ‘We hebben een hele gezellige aftrap van het nieuwe jaar gehad gisteravond. Met zo'n 30 vrouwen tussen de beelden, tassen en sieraden van Galerie Van Slagmaat.’

Expositieruimte van Galerie Van Slagmaat: Je eigen galerie!

Sinds april 2012 is grenzend aan de galerie een expositieruimte te huur voor kunstenaars: de Expositieruimte van Galerie Van Slagmaat. Zoek je een plek om je zelfgemaakte kunst tentoon te stellen, dan moet je hier zijn! Beroepskunstenaars, kunstenaarsvereniging of amateurs: iedereen is welkom.

De Expositieruimte wordt door Cor van Slagmaat verhuurd vanaf één week. De openingstijden zijn gelijk aan die van de galerie: vrij- en zaterdag van 10-17 uur. Je krijgt tijdens de huurperiode toegang tot de Facebookpagina van de Expositieruimte om reclame te maken én je profiteert mee van het feit dat je naast dé kunstgalerie van Woerden zit. Enne, mocht je een kunstwerk (of heel veel kunstwerken ;-) verkopen, dan hoef je geen commissie af te dragen.

Als je huurt dan moet je alles zelf regelen: de publiciteit, het inrichten van de expositie, een eventuele officiële opening. Je bent tijdens de openingstijden zelf aanwezig of je zorgt voor een suppoost in de Expositieruimte.

Zinkt de moed je nu in de schoenen? Niet nodig: Voor een aantal zaken kun je Mariëtte inhuren. Zij is ook het aanspreekpunt voor alle zaken rond de verhuur, zoals de planning en overige voorwaarden. Mail naar expositieruimte@galerievanslagmaat.nl of bel naar 06 487 29 544.

Huurtarieven vanaf 1-1-2018, niet belast met BTW:

1 week€ 105
2 weken€ 190
3 weken€ 280
4 weken / 1 maand€ 370

Expositieruimte

Foto Hans Pieters