logo
kunst & design
SchilderijenObjectenSieradenSchilderijenBoek & Foto TassenBoek & Foto

Expositieruimte huren naast Galerie Van Slagmaat

Galerie Van Slagmaat: Een bijzondere locatie mét gastvrouw!

Zoekt u een bijzondere locatie voor uw vergadering of training? De galerie vormt met alle kunst in het industriële pand een inspirerende plek, die meer losmaakt dan een zaaltje met een systeemplafond.

De ruimte is af en toe te huur. U krijgt mij en het verhaal over het pand en achter de geëxposeerde kunst er gratis bij. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden: mariette@galerievanslagmaat.nl of bel 06 4872 9544.

Dit schreven eerdere gebruikers van de ruimte: ‘Nogmaals hartelijk dank voor de goede verzorging gisteren.’ ‘De verzorging en de locatie waren top!’ ‘Ik wil jou en Malou nog bedanken voor de uitstekende begeleiding en leuke sfeer tijdens de tassenworkshop. Ik heb een topverjaardag gehad en iedereen heeft genoten van de middag.’ ‘Enige tijd geleden hebben we bij jullie een leuke dag gehad, de communicatietraining sloeg aan en iedereen was super blij met de gemaakte tas.’ ‘We hebben een hele gezellige aftrap van het nieuwe jaar gehad gisteravond. Met zo'n 30 vrouwen tussen de beelden, tassen en sieraden van Galerie Van Slagmaat.’ ‘Meiden, ik wilde nog even zeggen dat ik de aankleding, verzorging van gisteren tot in de puntjes vond. Mooie mapjes, goede informatie en zag er goed uit, alles thuis nog even doorgelezen. Daarnaast heerlijk gegeten en lekker verwend met taartjes!’ ‘Hallo Mariëtte en Jackie, Wat was het leuk!!!’

Expositieruimte van Galerie Van Slagmaat: Je eigen galerie!

Sinds april 2012 is grenzend aan de galerie een expositieruimte te huur voor kunstenaars: Expositieruimte van Galerie Van Slagmaat. Zoek je een plek om je zelfgemaakte kunst tentoon te stellen, dan moet je hier zijn! Beroepskunstenaars, kunstenaarsvereniging of amateurs: iedereen is welkom.

Expositieruimte v/h Wasserij ‘Johanna’

Foto: Luuk Huiskes

Door de ligging naast dé kunstgalerie van Woerden wordt je werk onder de aandacht gebracht van vele kunstliefhebbers. De expositieruimte is te bereiken via de voordeur van Galerie Van Slagmaat en heeft daarom dezelfde openingstijden: vrijdag en zaterdag 10-17 uur.

Op de plek waar vroeger de grote wasmachines van Wasserij ‘Johanna’ stonden, kan nu geëxposeerd worden. Het is een industriële ruimte van circa 55 m2 met een tegelvloer en een hoogte van vier meter. De ruimte heeft een fantastische lichtval en is voorzien van een schilderij- ophangsysteem; de hangruimte is ruim 25 meter. Sokkels of presentatietafels zijn over het algemeen te leen.

In de publiciteit lift de huurder mee met de galerie door aankondigingen van de expositie in de nieuwsbrieven. Voor de Expositieruimte is een Facebook pagina aangemaakt die de huurder tijdens de expositie zelf kan bijhouden. Op die manier wordt een groot publiek bereikt.

De expositieruimte is te huur per week of per maand; bij verkoop van kunst hoeft geen commissie af gedragen te worden. Het is zelfvoorzienend, dus huurder zorgt onder andere zelf voor de publiciteit, het inrichten van de expositie en voor de ‘bemanning’ tijdens de expositie.

Meer informatie over het huren van Expositieruimte van Galerie Van Slagmaat is te verkrijgen bij Mariëtte van Slagmaat via wasserij@galerievanslagmaat.nl of bel naar 06 487 29 544. Wie weet zijn we straks een tijdje buren!

Kijk voor de actuele expositie op de Facebookpagina van de Expositieruimte.

Expositieruimte v/h Wasserij ‘Johanna’

Foto: Luuk Huiskes