logo
kunst & design

EXPOSITIERUIMTE OF GALERIE HUREN?

Expositieruimte huren voor jouw expositie?
Galerie huren voor een bijeenkomst?
Lees verder!

EXPOSITIERUIMTE VAN GALERIE VAN SLAGMAAT: JE EIGEN GALERIE!

Sinds april 2012 is grenzend aan de galerie een expositieruimte te huur voor kunstenaars: de Expositieruimte van Galerie Van Slagmaat. Zoek je een plek om je zelfgemaakte kunst tentoon te stellen, dan moet je hier zijn! Beroepskunstenaars, kunstenaarsvereniging of amateurs, uit Woerden of niet: iedereen is welkom.

De Expositieruimte wordt door Riet van Slagmaat verhuurd vanaf twee weken. De openingstijden zijn gelijk aan die van de galerie: vrij- en zaterdag van 10-17 uur. Je krijgt tijdens de huurperiode toegang tot de Facebookpagina van de Expositieruimte om reclame te maken én je profiteert mee van het feit dat je naast dé kunstgalerie van Woerden zit. Enne, mocht je een kunstwerk (of heel veel kunstwerken ;-) verkopen, dan hoef je geen commissie af te dragen.

Als je huurt dan moet je alles zelf regelen: de publiciteit, het inrichten van de expositie, een eventuele officiële opening. Je bent tijdens de openingstijden zelf aanwezig of je zorgt voor een suppoost in de Expositieruimte. Je regelt ook je eigen natje en droogje.

Zinkt de moed je nu in de schoenen? Niet nodig: Voor een aantal zaken kun je Mariëtte inhuren. Zij is ook het aanspreekpunt voor alle zaken rond de verhuur, zoals de planning en overige voorwaarden. Kom gerust langs of vraag vrijblijvend een factsheet met heel veel informatie op: Mail naar expositieruimte@galerievanslagmaat.nl of bel naar 06 487 29 544.

Huurtarieven per 1-1-2024 (Niet met btw belast)
2 weken€ 210
3 weken€ 285
4 weken / 1 maand€ 390

Expositieruimte

Expositieruimte, Foto Hans Pieters

GALERIE VAN SLAGMAAT: EEN BIJZONDERE LOCATIE MET GASTVROUW!

Zoekt je een bijzondere locatie voor je vergadering of training? De galerie vormt met alle kunst in het industriële pand een inspirerende plek die meer losmaakt dan een zaaltje met een systeemplafond.

De ruimte is af en toe te huur voor kunst en cultuur gerelateerde bijeenkomsten. Je krijgt galeriehoudster Mariëtte, het verhaal over het pand en achter de geëxposeerde kunst er gratis bij. Op verzoek organiseer zij voor jouw team, je familie of je vriendinnen een kunstzinnige workshop, in samenwerking met professionele kunstenaars.

De galerie is alleen te huur met catering en nooit op vrij- en zaterdag. De prijs is afhankelijk van de dag en het aantal dagdelen dat je afneemt, van het aantal personen dat je verwacht, of je kiest voor een workshop* en uiteraard van het gewenste cateringpakket. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en vraag een offerte op: mariette@galerievanslagmaat.nl of bel 06 487 29 544.

* Kijk bij Workshops voor een paar voorbeelden onder leiding van een professionele kunstenaar; er is meer mogelijk. Neem contact op als je meer wilt weten of vragen hebt.

Reviews huurders:

  • ‘De verzorging en de locatie waren top!’
  • ‘Ik wilde nog even zeggen dat ik de aankleding, verzorging van gisteren tot in de puntjes vond. Heerlijk gegeten en lekker verwend met taartjes!’
  • ‘Enige tijd geleden hebben we bij jullie een leuke dag gehad, de communicatietraining sloeg aan en iedereen was super blij met de gemaakte tas.’
  • ‘We hebben een hele gezellige aftrap van het nieuwe jaar gehad gisteravond. Met zo'n 30 vrouwen tussen de beelden, tassen en sieraden van Galerie Van Slagmaat.’

Reviews workshops:

  • ‘Ik heb een topverjaardag gehad en iedereen heeft genoten van de middag.’
  • ‘Het was een fijne middag, ik heb veel positieve reacties gehad. Jouw verzorging was top en ook de begeleiding van Marieke vonden wij erg goed.