logo
kunst & design

Sieraden bij Galerie van Slagmaat

Sieraden nemen een prominente rol in bij Galerie Van Slagmaat. Momenteel exposeren er meerdere ontwerpers, elk met een geheel eigen stijl en techniek.

Edelsmid Evelien Scharphorn (Vakschool Schoonhoven) vervaardigt draagbare, sierlijke sieraden met een sportief tintje. In de galerie is een deel van haar collectie verkrijgbaar, vaak colliers met bijpassende oorhangers en/of -stekers, alles uiteraard ook los te koop. Evelien combineert zilver onder andere met titanium in verschillende kleuren, maar ook met zoetwaterparels en edelstenen. De collectie is in juni 2020 aangevuld met haar nieuwste ontwerpen!

Evelien Scharphorn

Zilveren balletjescollier met hanger van zoetwaterparel en citrien

Evelien Scharphorn

Grijze zoetwaterparel met groene toermalijn

Evelien Scharphorn

Zilveren hanger met blauw titanium aan omega collier


ROOS ARENDS is al jaren de lievelingsgoudsmid van de galerie! Ze ontwerpt sieraden met een prachtige signatuur: classy, met een moderne twist. Haar sieraden zijn uniek, op een enkele uitzondering na. In de galerie is het werk van Roos op afspraak verkrijgbaar, met uitzondering van een collectie schelphangers met zoetwaterparel, waar altijd keuze uit is. Draag ze aan je eigen gouden of zilveren ketting of spang, of aan een satijnen lintje of stoer koordje.

Roos Arends

schelphangers met zoetwaterparel


Edelsmid Mei Ling ontwerpt en maakt schitterende sieraden in goud en zilver. In Woerden is een heel bijzonder ontwerp van haar hand te koop: ‘Knoopje’tinjeoren’, parelmoeren oorbellen in een doosje als een macaron. Een heel mooi budgetcadeautje!

oorbellen oorbellen