logo
kunst & design

Sieraden bij Galerie van Slagmaat

Momenteel exposeren er meerdere ontwerpers, elk met een geheel eigen stijl en techniek.

Edelsmid Evelien Scharphorn (Vakschool Schoonhoven) vervaardigt draagbare, sierlijke sieraden met een sportief tintje. In de galerie is een deel van haar collectie verkrijgbaar, vaak colliers met bijpassende oorhangers en/of -stekers, alles uiteraard ook los te koop. Evelien combineert zilver onder andere met titanium in verschillende kleuren, maar ook met zoetwaterparels en edelstenen. De collectie is in december 2023 aangevuld met haar nieuwste ontwerpen!

Evelien Scharphorn

Zilveren trapeze hanger met blauw titanium incl. omega collier

Evelien Scharphorn

Zilveren hanger bol met ebbenhout en goud incl. omega collier

Hart & Ziel Design maakt kleine, verfijnde sieraadjes van porselein. Oorbellen, kettingen en broches ‘Lucky Birds’.

hart & ziel design hart & ziel design

ROOS ARENDS is al jaren de lievelingsgoudsmid van de galerie! Ze ontwerpt sieraden met een prachtige signatuur: classy, met een moderne twist. Haar sieraden zijn uniek, op een enkele uitzondering na. In de galerie is het werk van Roos op afspraak verkrijgbaar, met uitzondering van een collectie schelphangers met zoetwaterparel, waar altijd keuze uit is. Draag ze aan je eigen gouden of zilveren ketting of spang, of aan een satijnen lintje of stoer koordje.

Roos Arends

schelphangers met zoetwaterparel

In de galerie zijn de luxe, stijlvolle en moderne oorbellen van Just Marie, met een rijk en tegelijk speels karakter. Uitgevoerd in gematteerd 18-karaat verguld zilver.

Just Marie Just Marie

Eloi – lengte v.a. steker 4 cm & Tess – lengte v.a. steker 6,5 cm