logo
kunst & design

Van vrijdag 4 augustus tot en met zaterdag 9 september 2023 exposeren kunstschilders Nicoline Heemskerk, Iris Duchateau en beeldend kunstenaar Conny Kruithof met prachtige, prettig geprijsde zomerse kunst. Hun werk wordt omlijst door de stoere lederen tassen van nieuwe exposant Jet, van Vandinther Tassen, de kleurrijke sophisticated lederen tassen die Corien maakt voor haar label Dutch Creek Bags en frêle wandbloemen in wit papier en klei van Imre van Buuren. Hun werk is heel divers, dus je vindt vast en zeker iets van je gading. Maar alleen kijken mag ook hoor ;-)

Nicoline exposeert deze keer hippe bloemen, strandtafereeltjes en feel good-schilderijen in klein en groter formaat. Ook Iris heeft de zomer in haar hoofd, met schilderijen en schilderijtjes van de zee, bossen, bergen en vergezichten. Op 8 en 9 september 2023 speciale aanbieding van Iris: schilderijtjes 20 x 20 cm van € 125 voor € 99! Conny bracht naast haar bijzondere, vrije borduurwerk ook krachtige tekeningen mee.

De officiële opening was vanwege vakanties op zaterdag 19 augustus. Klik hier voor een foto impressie, met dank aan Peter-Paul Oostveen.