logo
kunst & design

Tot mijn grote plezier siert de fine photo art van Geert Lemmers de muren van de galerie! Een selectie van recent werk neemt je mee naar Geerts wonderlijke fantasiewerelden, maar er zijn ook een paar abstracte foto’s te zien. Het werk van Geert wordt deze keer geflankeerd door de Mr. Drib-serie van de Woerdense Job de Vogel. Job maakte deze bustes van keramiek, van (hoge?) omes. Ze hebben iets weg van generaals maar enige autoriteit ontbreek. Ze zijn gewoon ‘cute’!

Je bent van harte welkom bij de midisage -feestelijke borrel halverwege een expositie- in aanwezigheid van beide heren, op zaterdag 16 maart 2024 om 15.30 uur. We heffen graag het glas met je op deze verrassende expositie!

De expositie van Geert en Job is te zien tot en met zaterdag 30 maart 2024.

Insufficient identification Opus II – Geert Lemmers

Mr. Drib, uncle Henri – Job de Vogel, ca 21 x 19 cm, keramiek

Van 23 februari tm 30 maart 2024 exposeert Geert samen met Job de Vogel. De hoogglans uitvoering van de fine photo art van Geert doet het goed bij de iet wat statige bustes van Job, in bronskleurig keramiek. De combinatie nodigt uit tot beschouwen van de kunst aan de muur vanaf een afstandje en met je neus op het keramiek de details bekijken!

Van 23 februari tm 30 maart 2024 exposeert Job de Vogel met elf unieke, handgemaakte keramieken bustes, samen met Geert Lemmers.

De serie doopte hij Mr. Drib en elk personage kreeg zijn eigen naam. Ze hebben iets nostalgisch. De meeste dragen een geweldige snor en een uniform. Ze zijn wat statig -of die suggestie wordt gewekt door het bronskleurig keramiek. Tegelijkertijd hebben ze ook iets zachts en soms een vogeltje (…) op hun schouder.

Het is de eerste keer dat de Mr. Dribs fysiek geëxposeerd worden en dat verdienen ze! De combinatie nodigt uit tot beschouwen van de kunst aan de muur vanaf een afstandje en met je neus op het keramiek de details bekijken!

Mr. Drib, uncle Berend – Job de Vogel, ca 27 x 17 cm, keramiek

Mr. Drib, uncle Albert -Job de Vogel, ca 23 x 18 cm, keramiek