logo
kunst & design

Carla van der Kooi (NIMETO; Vrije Akademie de Leuwenburgh) exposeerde in na de zomer van 2021 met Kunstgroep Buitenveldert in Woerden en ze deed daarna mee aan December Darlings. Haar ingelijste aquarellen nemen je mee naar een hele nieuwe wereld vol fantasie schepsels die lijken op dieren met kleurrijke vachten of veren. Om helemaal vrolijk van te worden!

Carla van der Kooi Carla van der Kooi

Bekend van de Regenboogexpo 2020: Roberto Helder (1980 Haarlem; AHK) Raakte tijdens zijn opleiding in de ban van prentkunst -het afdrukken van werk in oplage- en dat heeft hem niet meer losgelaten.

Roberto heeft zelfs een specialiteit op dat gebied: de mini Ukiyo-E. Gebaseerd op de klassieke Japanse houtsnedes, snijdt hij voor iedere kleur een blok. Door het afdrukken van alle blokken vormt zich de afbeelding. Roberto gebruikt zijn eigen modelschetsen (die zijn trouwens awesome! check zijn Insta) als basis.

Roberto snijdt zijn mini Ukiyo-E uit HEMA-gummetjes van 5 x 7 cm (!) met een zelfgemaakte mini-guts. Het is een priegelwerkje, dat wonderschone kunstwerkjes oplevert!

Helder Helder

Ingelijst zijn ze 10 x 15 cm, inclusief passepartout (want mini), € 75 per stuk