logo
kunst & design
Foto'sObjectenSieradenFoto'sObjecten TassenBoek & Meer

Foto's bij Galerie van Slagmaat

Van vrijdag 30 november 2018 tot en met zaterdag 12 januari 2019 exposeert GEERT LEMMERS (1948 Beneden Leeuwen; Fotovakschool). Deze professional maakte 10 jaar geleden de switch van modefotografie naar zijn passie: het combineren van foto’s via digitale post-processing. Hij is nog steeds ongekend blij met de mogelijkheden die de digitale revolutie hem bracht.

Op de fotografische spektakelstukken die Geert maakt, raak je niet gauw uitgekeken. Er is veel te zien en het werk nodigt uit om je gedachten te laten gaan, en dat is niet zonder reden.

Geert is zeer geïnteresseerd in de ons onbekende wereld. Dat interpreteert hij breed: het kan gaan om de wereld om ons heen die bevreemd overkomt, door het bekijken van onze wereld vanuit een ander cultureel perspectief of door het creëren van een fantasiewereld. Het verklaart de diversiteit in zijn oeuvre. Het werk van Geert Lemmers kan dromerig zijn maar net zo makkelijk ongemakkelijk imperfect of maatschappelijk relevant.

Met regelmaat wint Geert (internationale) vakprijzen, iets dat niet alleen iets zegt over zijn kunde, maar ook over zijn gedrevenheid als fotograaf. Zijn werk wordt wereldwijd verkocht, waarbij de Amsterdam Views goed scoren!

De fotomontages van Geert Lemmers zijn verkrijgbaar in een oplage van 8 in diverse uitvoeringen en formaten. In de galerie is een goede doorsnede daarvan te zien; onderstaand een aantal werken dat geëxposeerd wordt. De foto’s worden geleverd met een gesigneerd certificaat van echtheid. Meer informatie kun je vrijblijvend opvragen bij Mariëtte van de galerie.

Geert Lemmers

My own secret world

Geert Lemmers

Amsterdam View Opus 83

Geert Lemmers

Dinand 77-II

Susanne Middelberg (1968; Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten) exposeerde met portretten in de galerie, maar ze maakte ook beeldige bloemfoto's. Die zijn nog steeds verkrijgbaar!

Susanne is een rijzende ster in de kunstwereld. Haar werk valt de afgelopen jaren regelmatig in de prijzen, waaronder de Monochrome Awards, ND Awards, IPA awards en Fine Art Photography Awards.

Susanne Middelberg Susanne Middelberg

Susanne Middelberg